Top
Menu Luk

Adgangskontrol


Nyt adgangssystem

Vi er en mindre virksomhed, beliggende i Bagsværd. Vi er en virksomhed, som går meget op i den teknologiske udvikling og generelt prøver, at følge med inden for nyt udstyr. Det er lige fra nye programmer på computeren til nye stole eller borde med udvikling til det bedre. Vi fik for 8 år siden installeret en adgangskontrol til vores hoveddør, som på daværende tidspunkt var et nyt og smart system. Men vi har haft så mange problemer med vores nuværende adgangskontrol, så den fungere ikke optimalt i vores virksomhed. Derfor har vi taget en beslutning om, at vores adgangskontrol skal skiftes ud. 

Adgangskontrol med brik

Vores nuværende adgangskontrol er med kode på og det har vi haft mange problemer med. Især i forhold til, at vores medarbejdere ikke har kunne huske koden og så er koden blevet lavet om et par gange, hvilket kun har skabt mere forvirring for os alle. Derfor har vi besluttet, at vi skal finde et alternativ til en kodelås. Vi har researchet en del, hvor vi er kommet i snak om adgangskontrol med en brik. Dette vil måske være en god løsning i vores virksomhed, da alle medarbejdere kan få udleveret en brik og så kræver det kun at medarbejderne husker brikken. Men den kan man sætte i sit nøglebundt, så det burde umiddelbart ikke være noget problem. 

Smartair

Vi har kigget på en del forskellige låsesystemer, men efter en længere research periode, med efterfølgende snak på kontoret er vi kommet frem til et Smartair låsesystem. Dette adgangssystem er innovativt og med på den teknologiske bølge, som er det vi søger i virksomheden. Man monterer en Smartair enhed på de pågældende døre det drejer sig om og så kan døren betjenes ved at have brikken på sig. Derudover er der ekstra smarte egenskaber i form af f.eks. tidsregistrering, identifikation og server login. Vi har nu lavet en aftale med en sælger vedrørende denne adgangskontrol. Vi skal mødes og aftale hvilke specifikke egenskaber adgangssystem skal kunne.

Læs mere her