Top
Menu Luk

Det kan du bruge en låsesmed til


For mange er en låsesmed lig med ham du ringer til, når du har smækket dig ude eller tabt dine nøgler. Det er naturligvis rigtigt, men en låsesmed er meget mere end det. Læs mere her og bliv klog på, hvad en låsesmed i København kan hjælpe dig med.

Låseservice giver højere sikkerhed

For mange virksomheder og kontorbygninger er det en fordel at have en lokal låsesmed tilknyttet via en serviceaftale. Hovedstadens virksomheder kan lave en aftale med en låsesmed i København om, at denne holder opsyn og vedligehold med de nuværende låse, og naturligvis står klar hvis de eksisterende går i stykker eller skal udskiftes.

Men servicen stopper ikke der. Låsesmeden kan holde styr på låsemekanismerne på både indvendige og udvendige døre, toiletdøre og endda vinduer og terrassedøre.

Det giver virksomheder en sikkerhed i, at der ikke er uventede besøg efter fyraften, og at alle døre og vinduer virker efter hensigten.

Din lokale låsesmed er tættere på

Bogstavelig talt er din lokale låsesmed tættere på, fordi den er ja – lokal. Skal beboere i København bruge en låsesmed, ringer de jo ikke til én i Jylland.

Forestil dig, at du står med armene fuld af varer til de gæster, du har inviteret til middag i aften, og nu kommer du tanke om, at dine nøgler ligger inde i din lejlighed.

Så er der ikke andet for end at have fat i en låsesmed, som du gerne vil have skal komme lidt hurtigt, for du har både køl- og frostvarer i dine poser. En lokal låsesmed kan være hos dig inden for kort tid og kan uden tvivl give dig adgang til din lejlighed i løbet af få øjeblikke. Så er middagen reddet.

Når din lås kun skal være din

Mange tænker ikke over det, men når du overtager en ny bolig, lever du ofte i troen, at du har fået udleveret alle nøgler dertil. Det er dog en anelse naivt. Dels fordi man ikke altid har styr på, hvor mange nøgler man har, og hvem der har dem, dels fordi mennesker er fejlbarlige og lader sig friste af ting, der ikke er deres. Med andre ord bør du få skiftet låsen, når du overtager din nye bolig, så du er sikker på, at kun du har nøgler dertil.

En låsesmed kan her hjælpe dig med at vurdere, hvilken type lås der passer bedst til dine behov. Er du eksempelvis en type, der ofte mister eller glemmer sine nøgler, kan det være en fordel med en kodelås. Så afhænger det kun af, at du kan huske koden – som du endda kan finde via den medfølgende app. Vil du bare have lettere adgang til dit hjem, kan du bruge en lås med chip. Og vil du bare gerne have en helt sikker lås, der virker med unikke nøgler, er dette naturligvis også muligt. Mulighederne er mange, men fælles er, at en låsesmed kan vejlede dig i de forskellige alternativer, så du bliver glad for din nye lås.