Top
Menu Luk

Elbiler


Om mig

Jeg bor sammen med min kæreste i en andelsforening. Her har vi boet i snart 4 år og vi er egentlig rigtig glade for at bo her. Det er beliggende i Storkøbenhavn i et rigtig skønt område. Og vi har på nuværende tidspunkt planer om at blive boende i mange år endnu. Det eneste er dog, at vi rigtig godt kunne tænke os en elbil på et tidspunkt.

Generalforsamling

En gang om året bliver der afholdt en generalforsamling i vores andelsforening, hvor vi gennemgår årets gang. Her snakker vi blandt andet om økonomi, utilfredsheder, hvad der skal gøre bedre til næste år og så er det mulighed for at komme med forslag, som vi enten kan vedtage eller afvise. Dette foregår ved, at man sender sit forslag ind til bestyrelsen senest 14 dage inden generalforsamlingen og til selve generalforsamlingen kan man så stemme for og imod. I vores andelsforening bliver der for eksempel foreslået, at man må have hund hvert år. Og det er egentlig lidt forskelligt fra år til år om det bliver vedtaget eller ej. 

Forslag om ladestation

Til årets generalforsamling foreslog min kæreste og jeg, om vi ikke kan få ladestationer til elbiler ude på vores vej. Vi har snakket om at vi gerne vil købe en bil indenfor de næste par år. Og i og med, at elbiler er fremtiden, ønsker vi også at følge med på det plan. Dog giver det ikke så meget mening at få en elbil, hvis ikke har mulighed for at oplade den herhjemme. Og vi er ikke interesseret i udelukkende, at skulle oplade den på offentlige steder. Da vores forslag kom op og vende, var det meget forskellige reaktioner og holdninger vi blev mødt med. Der var en del som godt kunne se idéen i det, hvorimod der også var en stor del, som syntes det var mange penge at bruge nu og her, når ingen i foreningen ejer en elbil. Men alt i alt blev forslag ikke fuldstændig afvist. Derfor har vi tænkt os, at tage det op igen til næste generalforsamling og få snakket med nogle flere fra foreningen om projektet. 

Læs mere her om Elbilers miljøvenlighed