Top
Menu Luk

Erhvervsrengøring


Erhvervsrengøring er når et rengøringsfirma kommer ud til en virksomhed og gøre rent for den virksomhed for et aftalt beløb. Erhvervsrengøring kan gøres på flere forskellige måder og steder. For de fleste erhvervsrengørings firmaer, er det hvor man tager ud og gør rent på virksomhedens kontor, men for andre erhvervsrengørings firmaer, kan der godt foretages mere nuanceret rengøring. Nogle virksomheder foretager også rengøring af laboratorier. Her er der nogle meget specifikke lovkrav som skal overholdes i forhold til renlighed af både medarbejdere i rummet, men også til den rengøring som udføres. Det er meget vigtigt at man holder sig til disse lovkrav, da det er et direkte krav for laboratorierne, at de er så rene som muligt, da det både kan forvrænge deres arbejde, men også at der ikke kommer bakterier i deres projekter og forsøg.

Derfor skal virksomheden som udfører denne rengøringsopgave være meget opmærksomme på hvad der er af love og regler, når de udfører deres rengøring af laboratoriet, sådan at det udføres lige efter disse regler. Derudover besidder mange erhvervsrengørings firmaer, en palet af flere forskellige rengøringsydelser som de tilbyder. Mange rengøringsfirmaer levere udover laboratorie rengøring også kontor rengøring, vinduespolering og gulvpleje. Her er reglerne dog mere simple end når der skal foretages renrums rengøring af et laboratorium hvor reglerne som sagt er meget strengere. Her er der ikke behov for lige så stram en overvågning af rengøringen, men den skal selvfølgelig stadig leve op til kundens forventninger. 

Til store virksomheder 

Erhvervsrengøring er ikke kun noget som store virksomheder praktiserer. Det er ikke det her stereotyp af en stor virksomhed med 1000 medarbejdere som kun bruger det. Selv noget som små fitnesscentre og andre små virksomheder som har lokation i en bygning, hvor der skal rengøres høre også under professionel erhvervsrengøring. Altså er det alle virksomheder der kan benytte sig af erhvervsrengøring, så længe det bare er en privat virksomhed eller anden offentlig institution eller virksomhed. 

Få mere info om kravene til faglærte rengøringsassistenter her