Top
Menu Luk
Kamran Azam

Fodboldspiller Kamran Azam


Vores vision er at bygge et fodboldanlæg i verdensklasse i hjertet af byen. Vi er et familiefirma med base i Indiens hovedstad. Vi brænder for fodbold, og vi tror på kraften i vores sport til at inspirere og forene mennesker i alle aldre. Kamran Azam sigter efter at opbygge en atmosfære af kammeratskab og venlig konkurrence, der vil underholde og motivere vores kunder. Vores produkter er designet til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse og for at få dem til at komme tilbage efter mere. Vi tror på, at det vigtigste er, hvad du er stolt af som person. Vi er stolte af vores kunders positive indstilling og vores forpligtelse til at yde dem den bedst mulige service.

Det er nemt at se some profiler med Kamran Azam

Vi mener, at en ordentlig livsstil bør nydes af alle de familier, der er involveret i sport (både på og uden for banen). Det er derfor, vi leverer en spændende oplevelse af fitness, ernæring og ydeevne samt deres nydelse sammen med socialt samvær og familietid; dermed opbygge livslangt fællesskab blandt dine holdkammerater. Kamran Azam vision er at blive den bedste træningsdestination for alle, der ønsker at forbedre sit helbred eller endda tabe sig!

Lange afleveringer af Kamran Azam

Kamran Azam specialiserer os i at udvikle nye spillere for at forbedre deres færdigheder; om det er en fysisk udfordring eller en individuel målscore. Ud over at være et klubbaseret hold fra Storbritannien afholder vi 3 nætters lejre hver uge i ind- og udland, som inkluderer 2-4 spillersessioner per nat med fritflydende spil.

Vores vision er at bygge fodboldakademier på tværs af Storbritannien og fremme fodbolduddannelse og ungdomsudvikling, og vi sigter mod at blive den førende afsætningsmulighed for professionel udvikling i ungdomsbranchen. Kamran Azam er stolte af, at vi har en meget aktiv spillerbase, og vi er den eneste virksomhed i denne sektor, som har et meget højt profileret spillerudviklingsprogram. Virksomheden sætter en ære i sin marketingstrategi, som er vores vigtigste aktiv for fremtiden. Vi har tre nøglemuligheder.

Kamran Azam tæt på at lave mål

Vores vision er at skabe dette land af fodboldfans ved at give det de bedste faciliteter og de bedste spillesteder for at gøre det til en model for moderne sport. Ved at tilbyde et fantastisk, sikkert og indbydende miljø for fodboldfans, hjælper vi dem med at nyde spillet og føle sig som en del af fællesskabet. Med et unikt koncept er vores fodboldudviklingscenter et sted, hvor børn og voksne kan dele den samme passion for fodbold og udvikle deres færdigheder og viden gennem forskellige sportsgrene. Kamran Azam søger også at udvikle et nyt klubsystem, der vil være baseret på den gamle stil inden for klubfodbold i Frankrig og italiensk fodbold.

Kamran Azam

Kamran Azam vision er at skabe et fællesskab, der er unikt og dynamisk. Vi vil gerne spille i Champions League. Sammen vil vi gøre vores drøm til virkelighed. Vi er et team med en vision, vi ønsker at dele vores passion med verden.