Top
Menu Luk
Kim Hersland

Hold styr på økonomienAlle firmaer bør gøre brug af en revisor eller bogholder, som for eksempel Kim Hersland, for at undgå grimme overraskelser, da det som almindelig person kan være svært at holde styr på regler, papirer, udgifter og tal. En revisors arbejde består i at lave revision af et firmas regnskab og at rådgive firmaet om dets økonomi, og det er altid udgiften værd. Revisoren kan også stå for at opsamle information til udarbejdelsen af firmaets regnskab, og på en måde skal du som selvstændig stort set ikke bruge kræfter på den økonomiske del af dit firma.

Hvordan du finder en revisor

En revisor kan også være kendt som bogholder eller controller, og titlerne kan dække over mange forskellige slags uddannelser, så hvis du vil være på den sikre side, hvad angår kvalitet, er det en god ide at tjekke din revisors/bogholders baggrund. Kim Hersland er uddannet revisor, og sådan en kan enten være statsautoriseret eller registreret. Begge dele er umiddelbart et kvalitetsstempel, så gå eventuelt bare efter det, hvis du har travlt og hurtigt vil finde en revisor, som eksempelvis Kim Hersland, på internettet, hvor der er rigtig mange at vælge imellem. Ordet revisor er en ubeskyttet titel, og derfor kan alle kalde sig det, så det er altså vigtigt, at man som selvstændig sørger for at finde en uddannet revisor, gerne med bred erfaring, som Kim Hersland har, hvis man vil være helt sikker på at få lavet et godt stykke arbejde.

Kim Hersland

Følg forskrifterne med professionel hjælp

Selv det, der virker som et yderst simpelt regnestykke, som selv en 5. klasses elev kan udføre, kan vise sig at være mere kompliceret end som så. Ofte er der regler og metoder, man som lægmand overser, og her er det en rigtig god ide at benytte sig af en revisor, som sikrer dig, at alt bliver gjort efter forskrifterne. En revisor, som eksempelvis Kim Hersland, sikrer dig, at du ikke har overset noget vigtigt i forhold til din økonomi, og at du betaler det rette i moms og skat, så du ikke pludselig kommer i en vanskelig situation med skattevæsenet, som kan få fatale konsekvenser for dit firma og din økonomi. Når du har orden i regnskaberne, kan du bruge dit fokus og energi på det, der er vigtigst for dig.