Top
Menu Luk

KBH Låse står klar – hele døgnet


En af de absolut vigtigste kvaliteter hos en låsesmed er, om de har en døgnvagt. Men har det altid med at smække sig ude på de mest upraktiske tidspunkter, så at kunne få fat i en låsesmed uanset tidspunkt er et must.

En hurtig døgnvagt

Menneskelige fejl kender ikke klokken, og der er for ingen grænser for, hvornår du kan komme til at smække dig ude. Uheld sker også, og det kan være, at din nøgle knækker i låsen, eller at du har haft indbrud og låsen er ødelagt. Uanset problemet, er det vigtigste for dig, at din lås bliver fikset – og hellere igår end i dag. Derfor er det vigtigt at have en lokal låsesmed, der kan være hos dig inden for kort tid. KBH Låse kan eksempelvis være på adresser i hele København inden for en halv time. Skal du have låst en smækket dør op, betyder det, at du hurtigt kan få adgang til din lejlighed. Er din lås i stykker, betyder det, at du hurtigt kan få ro i maven over, at sikkerheden nu igen er i orden.

Hjælp låsesmeden med at hjælpe dig

Ringer du til døgnvagten hos KBH Låse, kører de, lige så snart de har adressen. De beholder dig dog i røret, så de kan få noget information om din situation. De spørger typisk ind til dit problem og hvilken type lås, du har. Det er for, at de bedre kan forberede sig på opgaven og ikke skal bruge tid på at stille disse spørgsmål, når de når frem.

Giv gerne låsesmeden så mange detaljer så muligt, da det er det, der hjælper ham med at give dig den bedste løsning og den bedste service. Ved at fortælle ham mere om opgaven, giver du ham også mulighed for at estimere en pris mere præcist.

Få styr på prisen

Det er almindeligt kendt, at brug af en låsesmed er en dyr affære. Og det kan der være noget om, hvis man “bare” har glemt sine nøgler og derfor bare skal have låst op. Man skal dog lige huske, at mekaniske låse er en kompliceret teknik, og det er derfor ikke alle, der kan dirke en op. At være låsesmed er et håndværk på linje med VVS’ere og elektrikere, og de tager også penge for hver påbegyndt time.

Du kan hjælpe dig selv og minimere omkostningerne ved at gøre følgende:

Vær sikker på, at du skal bruge en låsesmed, inden du ringer. Er din kæreste på vej hjem? Har din nabo en ekstranøgle? Ligger nøglen inde på arbejdet? Der er naturligvis situationer, hvor du skal bruge en låsesmed, men det sker, at andre løsninger viser sig, hvis man tager sig tid til at overveje mulighederne.

Forklar problemet klart og tydeligt. Det betyder, at låsesmeden er klart på at håndtere opgaven, når han ankommer til din adresse, og problemet bliver hurtigere løst.

Aflys i god tid. Hos KBH Låse er der forskel på, om du ringer inden for normal åbningstid, eller hvis du gør brug af døgnvagten. Inden for den normale arbejdstid har du to timer til at aflyse. Så hvis du på vej på arbejde finder ud af, at du har glemt dine nøgler og derfor ringer, for senere at komme i tanke om, at din mor har en ekstranøgle, har du altså et par timer til at aflyse aftalen. Det forhold sig dog lidt anderledes med døgnvagten, hvor du skal aflyse inden for de første fem minutter. Det skyldes, at døgnvagten kører ud til dig med det samme, du ringer. Skal du íkke bruge hans hjælp alligevel, er den tid spildt. Sørg derfor for, at du får aflyst i tide, hvis det er nødvendigt.