Top
Menu Luk

Kokken Benny Madsen


Benny Madsen er blandt den sundeste del af Danmarks befolkning, når det kommer til tankegangen omkring mad og ernæringsindtag. Benny Madsen er kok, ernæringsekspert og vejleder. Siden uddannelsen til kok i 2008 har økologiske råvarer haft en helt særlig plads i hjertet.

Historien om Benny Madsen

Trods stillinger blandt verdenskendte restauranter, michelin og anerkendte, i blandt andet London, Bruxelles og København, har Benny Madsen fundet kilden til arbejdet i den gastronomiske verden. Her skal det nævnes, at han har delt køkkenredskaber med den ikoniske Gordon Ramsey fra Hells Kitchen etc. Men ej heller den dragende Gordon formåede at indtage førstepladsen i hos Benny Madsen.

Det er derimod det sunde og eksotiske grønt- og frugtmarked, der har plantet passionsfrugten hos Benny Madsen. Han har med andre ord valgt den økologiske juice som udgangspunktet for hele hans liv. Det startede med en 30 dages juice kur tilbage i 2014. I dag vejleder treenigheden, frugt, grønt og Benny Madsen, de modvillige mennesker frem gennem livet med et sundere fokus og udkom. 

Få information omkring kokkeuddannelsen her