Top
Menu Luk

Låst ude på Amager


Det lille hus på Amager

Min familie og jeg har boet på Amager hele vores liv, da vi synes det er et dejligt sted, at bo. Min familie består af min kone og min datter på 15 år. Huset vi bor i, købte vi for snart 10 år siden, da priserne var noget anderledes dengang. Og dette er vi meget glade for, da vi slet ikke trives i en lejlighed. Vi har brug for have, da det er der både min kone og jeg slapper af, dog mest foråret og sommerperioden. Derudover har vi 2 hunde, som bruger haven en del. Vores datter brugte også haven meget førhen, men hun har jo nået teenage årene og derfor er der nogle andre ting, som har større betydning for hende nu.


Inviteret til bryllup

Min lille søster, som er 10 år yngre end jeg selv, skal i dag giftes. Hende og hendes forlovede har været sammen i små 8 år. Så det er helt fantastisk at de endelig har besluttet sig for at gå ind i ægteskabet og blive mand og hustru. Inden brylluppet, var vi nødt til at få passet vores hunde og hos nogle venner og som den kernefamilie vi er, tog vi alle med over og afleverede dem. Da vi kom tilbage til vores eget hus, opdagede vi at ingen af os havde nøgler med. Og det betød at vi havde smækket os ude.

Låsesmed på Amager

Panikken begyndte langsom at stige os til hovedet, da vi ikke havde nogen former for ekstra nøgler. Og vi skulle være til brylluppet om en halv time. Vi skyndte os at søge på google efter en låsesmed på Amager, som kunne komme akut ud. Der gik ca. 20 min før låsesmeden var her og det tog ham ikke meget mere end 5 min at låse døren op. Det betød at vi kom et par minutter for sent til brylluppet, men det gik lige. Vi var meget taknemlige over at låsesmeden kunne rykke ud så hurtigt, ellers var vi kommet meget mere for sent og det ville have knust min søster.

Besøg LåsesmedAmager.dk og få hjælp til at komme ind igen 🙂