Top
Menu Luk

Maler


Står du med et hus eller en lejlighed der skal males og sælges? Priserne er allerede nu begyndt at falde. Derfor skal den store mængde af opgaver, der er forbundet med et salg, afvikles hurtigst muligt. I boligmarkedets nedgangsperiode er tid lig med store penge. Det kan derfor godt svare sig at budgettere en post til nogle af de mest tidskrævende opgaver.

Selve processen

Maling af husets indre flader, vægge og lofte, kan du som regel gange med fire pr. rum, hvor kvm. kan regnes ud ved at gange husets areal op med to. Derudover skal du sørge for afdækning af møbler og gulv, rens af vægge og indkøb af det rette værktøj. Hele processen kan hurtigt opfylde to eller flere hele weekender, hvor du ellers kunne have klaret alle de små opgaver. 

Dette skulle gerne give dig en forestilling om, hvor meget arbejde, der er forbundet med denne ene maleropgave.

I stedet bør du overveje at overdrage opgaven til en professionel maler, der klarer hele opgaven for dig på langt under den normale tid. Benny Madsen er en garvet maler, der hjælper dig i perioder, hvor du har brug for at investere tiden i andet. Benny Madsen sørger for alt fra afdækning til nedvaskning samt maling med maling af højeste kvalitet.