Top
Menu Luk
SMARTair

Opnå effektiv adgangskontrol med et SMARTair låsesystem


Det er nu blevet nemt og hurtigt for dig at låse døre op med det effektive SMARTair låsesystem helt uden brug af den gammeldags metalnøgle.  

Du vil hurtigt opdage de mange fordele, der er ved adgangskontrollen, fordi det blandt andet har en simpel betjening med berøringsfri åbning og lukning. Adgangskontrollen er et SMARTair låsesystem fra Ruko, der er ideelt at bruge for eksempelvis:

 • Virksomheder
 • Organisationer
 • Plejehjem
 • Kommuner
 • Boligforeninger
 • Hospitaler
 • Institutioner.

Hele SMARTair-systemet kan uden problemer håndtere og administrere et ubegrænset antal af døre. Alt sammen uden at du mister overblikket over den gennemgang, der sker. Du vil nemlig hele tiden kunne se, hvem der går gennem de forskellige døre. 

SMARTair er nem og fleksibel sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt at tage højde, derfor skal du vælge en løsning, der ikke kun er effektiv nu, men også i fremtiden. SMARTair er et låsesystem, der tilgodeser det behov, du har for både fleksibel og effektiv sikkerhed. 

Helt praktisk bliver der monteret en SMARTair-enhed på alle de døre, der skal være en del af adgangskontrolsystemet. Det er den enhed, der registrerer og tjekker, hvilke af de forskellige brikker eller kort, der er godkendt til at kunne passere gennem døren. Alle de forskellige enheder er hver især kodet, så de alle indeholder nødvendige oplysninger, der skal øge sikkerheden. 

Låsesystemet fra SMARTair er nemt at tilpasse til dine behov, hvis du eksempelvis har brug for at opgradere, udvide eller på anden måde ændre systemet. Det kan benyttes til både skabe og døre, der har samme system. 

Nogle af de største fordele ved SMARTair adgangskontrol er det fleksible og brugervenlige system. Samtidig er det også et system, der er omkostningseffektivt at installere, fordi der ikke skal trækkes nogen former for kabler til de døre, der skal være en del af det. Årsagen er simpel – det hele er integreret i den SMARTair-enhed, som bliver monteret på diverse døre. 

Teknologien i SMARTair

Selve teknologien i SMARTair adgangskort og adgangsbrikker er Mifare. Helt konkret betyder det, at diverse informationer gemmes på én eller flere sektorer. Derfor kan det samme kort eller brik, der bruges til SMARTair, også kombineres med mange andre funktioner, som eksempelvis:

 • Kantinebetaling
 • Identifikation
 • Tidsregistrering
 • Login til server. 

Den smarte og effektive teknologi er med til at opgradere dit sikkerhedssystem, hvor du kan have fuld kontrol og overblik over hele adgangssystemet. Samtidig gør SMARTair det lettere for dig at styre, hvem der skal have adgang til hvad. 

Få hjælp til din SMARTair-løsning

Der findes flere forskellige udgaver af SMARTair-systemet, hvorfor du har mulighed for at få en løsning, der passer til netop dit behov. 

Det er også her, at vi kommer ind i billedet, fordi du med stor sandsynlighed har brug for en fagmand, der har indgående kendskab og erfaring med den fleksible adgangskontrol fra SMARTair. 

Hos KBH Låse er vi altid klar til at vejlede og hjælpe dig med, hvilket SMARTair-system der er det mest optimale for dig og din virksomhed, organisationer, institution m.v. Det er altafgørende, at du får den løsning, der gør det lettere for dig at have kontrol og nem passage gennem de forskellige døre. 

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan det bliver nemmere og mere sikkert for dig med et SMARTair låsesystem.