Top
Menu Luk
Asfalt

Vil du have et asfalt tilbud på en solid belægning?Hos Asfaltfirmaet har du mulighed for at få et uforpligtende asfalt tilbud på netop dén opgave, du har behov for at få løst. Vi udfører alle typer af asfalteringer, hvor kendetegnet ved dem alle er en solid belægning og kvalitetsarbejde. 

Når vi udarbejder et asfalt tilbud, tager vi altid en snak med vores kunde om, hvad det er, der skal laves, og hvilke forventninger du har til opgaven. En forventningsafstemning er vigtig for os, fordi det sikrer, at vi begge ved, hvad vi arbejder os hen imod. 

Vores asfalt tilbud bliver udarbejdet ud fra dine ønsker

Det giver ikke mening for os at give dig et asfalt tilbud, hvis ikke vi har den fjerneste anelse om, hvad det er, du skal have lavet. Derfor tager vi altid en snak med dig, inden vi udarbejder et konkret og uforpligtende asfalt tilbud til dig. 

Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind, når vi skal give et tilbud. Det kan blandt andet være, hvordan trafikforholdene er i det pågældende område, samt hvordan terrænet er, da det har betydning for arbejdsprocessen, og hvor nemt det er at komme til stedet med materialer. 

Samtidig har opgavens omfang også betydning, da det er afgørende for, hvor mange af vores dygtie asfaltører, der skal være tilknyttet dit projekt. Det hænger også sammen med, hvad du har af forventninger til det færdige resultat. 

Derfor giver det heller ikke mening for os at have et færdigt priskatalog, fordi vi arbejder for at gøre vores kunder glade, og her har dit asfalt tilbud stor betydning. Pris og kvalitet skal hænge sammen, og det sørger vi for, at det gør hos os. 

Erfarne asfaltører med forskellige kompetencer

Hos os har vi et team af dygtige medarbejdere, der kan løse forskellige typer af asfalt arbejde, som eksempelvis:

  • Asfaltering af veje og stier
  • Asfaltering af vejbump
  • afstribning af vejbump
  • Asfaltering af indkørsler
  • Asfaltering af parkeringspladser. 

Det er kun et lille udsnit af de mange forskellige asfalt opgaver, vi kan løse for dig. Kan du ikke lige se din opgave på listen, så lad os tage en snak alligevel, fordi vi kan med stor sandsynlighed løse den for dig. 

Samtidig vil det gøre det meget nemmere for os, hvis vi tager en snak, fordi vi på den måde har et udgangspunkt for det asfalt tilbud, vi formulerer til dig. Vi ønsker altid at give vores kunder den rette pris, uden at vi skal gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 

Et solidt asfaltarbejde er vigtigt, fordi det kan have påvirkning på sikkerheden, hvis ikke det er lavet korrekt. Det kan også blive en dyr fornøjelse for dig, hvis du vælger et billigt asfalt firma, der ikke har styr på, hvad det er, de laver. Derfor skal du altid vurdere, om dir asfalt tilbud virker for billigt til at være sandt. 

Pris og kvalitet vil altid hænge sammen. 

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om dit projekt og få udarbejdet et attraktivt asfalt tilbud til dig.