Top
Menu Luk

VVS


Toilet, kloak og afløb er et privilegium vi danskere er opvokset med. Det er en frihed, at vi kan vaske hænderne og gå i bad indenfor, uden at alt omkring bliver sjasket til. Det er en lettelse, når vi kan aflade alle kroppen bekymringer i sine flydende og faste for, for dernæst at fjerne dem fra åsynet med et tryk på knappen. 

Det er “vand-vittigt” så nemt afløbene letter hverdagen, så hurtigt vi glemmer netop det faktum samt, hvor hårdt det rammer os som mennesker, når systemet ikke fungerer. Det er faktisk sådan, at kloakker og afløb skal vedligeholdes ligesom så meget andet. Hvis ikke du har gjort vedligeholdelse siden du er flyttet ind på din nuværende bopæl, så kan du være sikker på, at den ildelugtende gene venter dig lige rundt om hjørnet.

Hvad kan Benny Madsen tilbyde?

Benny Madsen VVS og kloakservice hjælper dig med en gennemgang af alle kloakker og afløb, og så sørger han for at servicere, sådan at du er garderet mod lugtegener og forstoppelser de næste mange år frem. Når det er sagt, så kræver det af dig, at du henkaster dig til den rådgivning Benny Madsen tilbyder ganske gratis. Gratis rådgivning er også tilgængelig uden om betalte opgaver.

Ring til Benny Madsen i dag, og beskriv din case. Det behøver ikke at tage mere end 5-10 minutter, og du opnår en rådgivning, der peger dig og afløbet i den helt rigtige retning.

Læs mere om VVS uddannelsen her