Top
Menu Luk

Yale Doorman


Mistede nøgler

Vi er en familie på fem, min kone og jeg og vores tre børn. Vores ældste søn er 16 år og så har vi vores datter på 14 år og vores yngste søn på 9 år. Vi er egentlig alle sammen nogle glemsomme sjuskehoveder. Og det går blandt andet ud over vores nøgler. Vi har alle vores egen nøgle til huset. Også børnene, da de selv vælger at gå hjem fra skole, dog er det mest de to ældste. Vi har nu mistet mere en tre nøgler til vores hoveddør gennem tiden vi har boet her. Vi synes det er lige på grænsen til at få skiftet låsen ud. Og eftersom vi ikke ved hvor nogle af de mistede nøgler, gør det os en smule utryg i forhold til indbrud. Og i det hele taget tanken om at gå i det uvisse. 

En anden løsning

Min kone og jeg tog snakken omkring hvordan vi kan løse problemet. Det nemmeste ville helt klart være at få skiftet låsen ud med en ny og dermed få nye nøgler. Men vi er desværre bange for at det samme vil ske igen. Og vi har ikke lyst til at bruge penge på at skifte låsen til vores hoveddør ud, hele tiden. Derfor vil vi undersøge hvorvidt, der findes andre muligheder, hvor vi kan løse dette problem. Vi har efterfølgende googlet en del og fundet frem til, at der blandt andet findes kodelåse. Dette vil betyde, at man ikke kan smide nøglerne væk, da vi kun skal bruge en kode. 

Yale Doorman

Efter en længere research proces, har vi faktisk fundet en specifik lås, som vi er meget interesseret i. Det er en elektrisk lås kaldt Yale Doorman V2. TIl denne lås er der tilhørende nøglebrik, fjernbetjening og kode. Derudover kan man downloade en app, som hedder Verisure – Herigennem kan man både deaktivere og aktivere nøglebrikken og fjernbetjeningen. Samtidig har man mulighed for at slette og oprette ny kode, ved brug af den elektriske låsefunktion. Og som en ekstra fordel, kan man også sætte den til at låse automatisk, hvis man nu kom til at glemme at låse døren. Derudover er der også tilknyttet et alarmsystem, der aktiveres ved forsøg på indbrud. Vi er meget begejstrede for denne lås og vi er stort set klar til at købe den. Vi skal bare lige finde ud af hvordan og hvorledes med prisen for at sætte den i og om vores hoveddør og lås kan passe sammen.

Et år senere med Yale Doorman lås

Vi fik for et års tid siden installeret og monteret vores Yale Doorman lås i vores hoveddør. Og det har simpelthen gjort det så nemt i forhold til før. Vi bruger egentlig mest den elektroniske kode funktion, da det er nemmest for alle. Derudover kan vi lave koden om hvis vi f.eks. skal have håndværkere gående eller andet. Og efterfølgende kan vi lave koden om til det den var før. Vi er super glade for denne løsning og vi går aldrig tilbage til nøgler.

Læs mere om låse her